tortak-sutemenyek-desszertek
SÜTEMÉNYEK

SÜTEMÉNYEK

Nálunk nincsenek házi piték, magyaros sütemények, sem a még mindig divatos macaron… Csak tradicionális, dél-olasz édességek, minden mennyiségben.

TORTÁK

TORTÁK

Tortáink szeletes változatban is kaphatók, de persze vállalunk különleges, egyedi tortarendeléseket is, különleges alkalmakra.

DESSZERTEK

DESSZERTEK

Desszertjeink igazi különlegességek! Látványban és ízben is mindegyik Davide kreativitásának gyümölcse. Szokatlan, mégis harmonikus ízpárosítások mennyei összhangban, poharakba rétegelve.

ITALOK

ITALOK, KÁVÉK, LIMONÁDÉK

Szicíliából hozzuk a kávét, ami csak náluk kapható Budapesten. Olyan kávét választottunk, ami a legközelebb áll az olasz ízléshez. Kávékülönlegességeinkért messzebbről érkező vendégeink is visszatérnek hozzánk.

SZENDVICSEK

SZENDVICSEK ÉS
MÁS SÓSAK

Szendvicseink alapját, a kenyeret és cipót szintén Davide süti helyben, válogatott olasz lisztből. Különleges szendvics-kombinációink könnyű uzsonnaként jól jönnek munkába menet és jövet.

OLASZ TERMÉKEK

NAGYONOLASZ,
MADE IN ITALY

Italomán főzőcskézéshez a Dolcissimába betérők a sütik és torták mellett autentikus olasz mandula, pisztácia, olívaolaj, többféle tészta és fűszerek között is válogathatnak.

OLASZ CUKRÁSZDA ÉS KÁVÉZÓ
PASTICCERIA E CAFFETTERIA ITALIANA
ITALIAN PASTRY & COFFEE SHOP

1023 Budapest, Frankel Leó út 21.
+36 30 616 8032
NYÁRI NYITVATARTÁS
Hétfőtől péntekig: 7.30–20.00
Szombatonként: 9.00–20.00
Vasárnap: 10.00–20.00